Om oss

Har du en minsta ordergräns?

För din bekvämlighet begränsar vi dig inte till minsta och högsta orderbelopp. Håller med, det är mycket trevligare att först beställa varorna till lägsta möjliga belopp för att kontrollera butiken och utvärdera tidpunkten, kvaliteten och arbetsnivån. Vi kommer att träffa våra kunder och ge dig möjlighet att göra inköp utan begränsningar av beställningens värde!

Hur kan jag betala för en beställning i din onlinebutik?

Du kan få en beställning genom att betala den på ett PrivatBank-kort eller hämta kontant vid leverans (betalning vid mottagande).

Vad är leveranstiden?

Leverans till molncentra – 1 dag, till andra bosättningar – upp till 3 dagar. Leverans utanför Sverige – upp till 10 dagar.

Kan jag vara säker på produktens kvalitet?

Vår huvudsakliga oro: den höga kvaliteten på läkemedlen som vi erbjuder. Logiken är mycket enkel: ju bättre kvalitet på produkten, desto fler kunder har vi. Vi är mycket uppmärksamma och selektiva i valet av leverantörer, kvaliteten på produkterna övervakas noggrant och kontrolleras.

Hur kan du leverera min beställning?

Leverans sker per post.

Behöver jag registrera mig i din onlinebutik för att göra en beställning?

Inte! Vi har förenklat processen att göra en beställning i våra onlinebutiker så mycket som möjligt! För att beställa någon mängd varor behöver du inte fylla i olika registreringsformulär!

Hur kan jag spåra framstegen i min beställning?

När du har betalat för varorna får du ditt paketets fakturanummer på New Mail. Med hjälp av detta fakturanummer kan du spåra statusen för din beställning på transportörens sidor.

Finns det en förskottsbetalning för beställningen i din butik?

Ja, tyvärr ger detaljerna i de sålda varorna oss inte möjligheten till kontanter vid leverans eller direktförsäljning. Därför arbetar vi bara med 100% förskottsbetalning. Det kan förekomma undantag om en person gör en beställning på vår webbplats, i vilket fall vi kan göra kontanter vid leverans.

Är de ursprungliga läkemedlen verkligen?

Alla läkemedel som säljs i vår onlinebutik med anabola steroider är 100% original. På alla produkter som tillverkaren tillhandahåller verifieringskoder kan de anges på den officiella webbplatsen.

Kan du få råd om användning av droger?

Såklart du kan! För att göra detta har vi en kontaktadress eller telefonnummer. Efter att ha kontaktat oss via e-post, telefon eller i någon messenger som är bekväm för dig, kan du få en högkvalitativ konsultation. Du kan ställa alla frågor inte bara om läkemedel utan också om fysiologi, näring eller träning. Skriv, vi hjälper gärna!

Fråga: Kan jag få en beställning från hand till hand eller betala för beställningen via post?

Som vi alla vet är steroider förbjudna att säljas utan strikt recept och medicinskt recept. Öppen försäljning av farmakologi är straffbar enligt lag. Därför kan vi inte överföra beställningen från hand till hand för vår egen säkerhet